Ontmoeten, Vergaderen en Bijleren

Ons Meeting Center Engelenburcht voor al uw evenementen en seminaries op maat. Het professionele aan het ontspannende gekoppeld door een samenwerking tussen EngelenburchtMyResto, het Belevingscentrum ’14-’18 of een fiets- en wandeltocht.

 Meer informatie over de capaciteiten en huurprijzen van onze zalen vindt u op www.onsmeetingcenter.be

 

Ons Meeting Center Engelenburcht

Zalen Angela en Ursula zijn ideale locaties voor zowel vergaderingen, bedrijfsfeesten als opleidingen Ze zijn uitgerust met moderne multimedia-apparatuur. Naast de twee zalen verhuurt Ons Meeting Center ook de imposante Kloosterkerk.

Engelenburcht, is meer: een Belevingscentrum ‘14-‘18 een tentoonstelling over WO I, een brasserie en restaurant EngelenburchtMyResto en de start van verschillende fiets-en wandeltochten. Hierdoor heeft u verschillende mogelijkheden om eveneens een informele activiteit aan uw evenement te koppelen.

Plant u een bedrijfsfeest of seminarie, en had u hierbij graag catering? Wij nodigen u graag uit v rond de tafel om zo goed mogelijk aan uw noden en wensen te voldoen.

Angela

Zaal Angela is de kleinste zaal met een authentieke uitstraling. De originele houten vloer en toegangsdeuren zorgen voor een warme toets en vormen een mooi contrast met de moderne afwerking. Angela heeft een maximumcapaciteit van 89 personen.

Zaal Angela is voorzien van professionele multimedia-apparatuur: een televisiescherm, DVD-speler, geluidsbox en draagbare microfoon, alsook een flipchart. Deze zijn inbegrepen in de huurprijs, net als het meubilair.

Ursula

In deze moderne gerenoveerde meetingroom organiseert u evenementen onder toeziend oog van Moeder Maria. Dit mag letterlijk gezien worden; zaal Ursula bevat elementen uit de geschiedenis als een Maria-beeld en een Latijnse spreuk.

Deze vergaderzaal heeft een maximumcapaciteit van 100 personen. Zaal Angela is uitgerust met professionele multi-mediaappartuur zoals een LED-scherm, DVD-speler, geluidsbox en draagbare microfoon alsook een flipchart . Deze zijn inbegrepen in de huurprijs, net als het meubilair.

Kloosterkerk

De unieke setting van deze Kloosterkerk uit 1880 zal uw gasten ongetwijfeld verbazen. De historische setting leent zich tot organiseren van  lezingen, productvoorstellingen en  personeelsfeesten.

Met de voormalige sacristie als kleedruimte is de Kloosterkerk ook uiterst geschikt voor de organisatie van concerten of theatervoorstellingen. De maximumcapaciteit van deze blikvanger loopt op tot 450 personen.

Welkom bij Ons Meeting Center!

In alle rust vergaderen op een unieke locatie? Productvoorstellingen of bedrijfsfeesten organiseren? Een dag vol teambuilding en workshops? Dan bent u bij Ons Meeting Center aan het juiste adres. Met zalen in Wijgmaal en Tildonk biedt Ons Meeting Center zeker wat u zoekt! Bij Ons voelt u zich meteen thuis!

Boekingen en info   lmilan@ons.be


Kruineikestraat 5 3150 Tildonk (Haacht) - 0473 /76 26 56 -   lmilan@ons.be