Verwennen, Brasserie en Restaurant

Een prachtig historisch kader vol tradities en culinaire hoogstandjes; Engelenburcht daar wil je gewoon zijn. Verwelkom vrienden of familie in deze unieke locatie en maak er een onvergetelijke ervaring van.

Feestarrangementen

Babyborrel, verjaardagsfeest of huwelijk? EngelenburchtMyResto verzorgt ook al uw feesten op maat. Twee feestzalen, de historische Kloosterkerk of het prachtige restaurant in de kapel geven uw feesten een unieke sfeer. Bediening, inkleding en catering wordt naar uw wensen samengesteld.

Een overzicht van alle zalen vindt u op onsmeetingcenter.be

EngelenburchtMyResto

Voor een romantisch diner of een snelle hap kan u terecht bij EngelenburchtMyResto. Chef-kok Yves bereidt originele gerechten in de authentieke keuken van het klooster terwijl Marc zorgt dat je niets te kort komt in de zaal.

Voor de prijzen van arrangementen op maat verwijzen wij u graag door naar EngelenburchtMyResto via yves@engelenburchtmyresto.be of 016/498280.


Kloosterkerk

De unieke setting van deze Kloosterkerk uit 1880 zal uw gasten ongetwijfeld verbazen. Deze blikvanger kan de locatie zijn van uw huwelijk! Dineren in stijl met aansluitend een dansfeest tussen de zuilen van de oude kerk. De maximumcapaciteit van deze blikvanger loopt op tot 450 personen.

Binnentuin

Het hartje van het gebouw is een moderne binnentuin omringd door de unieke gevels van het klooster. Engelenburcht biedt de mogelijkheid om deze uw ceremonie of receptie in deze binnentuin te houden. U huurt deze in combinatie met één van onze zalen. Bent u met meer dan 100 personen? Dan dient u een tweede zaal bij te huren.
Kapel

In de Kapel geniet u van uitmuntende culinaire hoogstanden. Deze prachtige ruimte is geschikt voor zowel recepties als diners of zakenlunches, telkens met gastronomisch menu.

Maximumcapaciteit van deze ruimte is 75 personen.
Voor meer info kan u terecht via info@engelenburchtmyresto.be
Angela

Zaal Angela is de kleinste zaal met een authentieke uitstraling. De originele houten vloer en toegangsdeuren zorgen voor een warme toets en vormen een mooi contrast met de moderne afwerking. Angela heeft een maximumcapaciteit van 89 personen.

Ursula

In deze moderne gerenoveerde vergaderzaal organiseert u evenementen onder toeziend oog van Moeder Maria. Dit mag letterlijk gezien worden; zaal Ursula bevat elementen uit de geschiedenis als een Maria-beeld en een Latijnse spreuk. Deze vergaderzaal heeft een maximumcapaciteit van 100 personen.


Welkom bij Ons Meeting Center!

In alle rust vergaderen op een unieke locatie? Productvoorstellingen of bedrijfsfeesten organiseren? Een dag vol teambuilding en workshops? Dan bent u bij Ons Meeting Center aan het juiste adres. Met zalen in Wijgmaal en Tildonk biedt Ons Meeting Center zeker wat u zoekt! Bij Ons voelt u zich meteen thuis!

Contacteer ons


Kruineikestraat 5 3150 Tildonk (Haacht) - 0473 /76 26 56 -   lmilan@ons.be